The Body Shop shimmer cubes

Je hebt ze misschien al gespot: de shimmer cubes van The Body Shop. Er zijn verschillende versies te koop, ik heb Spring Bronze en ik vertel je er vandaag wat meer over.

IMG_2787

Elke shimmer cube bevat vier kleuren die goed bij elkaar aansluiten: 1 donkere kleur om als basis te gebruiken, 1 lichte kleur en dan nog 2 andere kleuren waarmee je naar hartelust kan combineren. Je kan ook combineren met alle andere shimmercubes, de oogschaduwen kun je namelijk onderling van doosje verwisselen. Elke kleur bevat 3,5g.

IMG_2800

Dit zijn de kleuren in mijn shimmer cube: een chocoladebruine kleur, een koperkleur en tenslotte een gouden en zilveren highlighter. De kleuren hebben ook een eigen naam (altijd leuk!), maar verder maakt dat niet zoveel uit, want op de doosjes staan toch geen cijfers aangeduid.

IMG_2802IMG_2803

Kijk hoe leuk!

IMG_2804IMG_2806

Tijd voor de swatches. Klik op de foto’s om de swatches gedetailleerder te bekijken. Zoals je kunt zien geven de kleuren veel pigment af. De twee lichte kleuren zijn perfect te gebruiken als highlighter op je wangen. Een medewerkster van The Body Shop vertelde me dat je de shimmers ook op je lippen kan gebruiken als extra finishing touch.

IMG_2814 IMG_2812Je kan de kleuren erg goed opbouwen. Zo heb ik op de voorlaatste swatch de donkere met de gouden kleuren gecombineerd, op de laatste swatch de donkere kleur en het koper.

IMG_2818 Voor alledag is dit voor mij té fel, we willen namelijk niet als een discobal naar het werk of naar school. Want helaas heb je (zoals met bijna alle oogschaduw) fallout en het is nogal moeilijk om de glitters dan nog weg te krijgen. Zelf zou ik er dus voor opteren om een matte basis te gebruiken en daar 1 kleur uit het doosje mee te combineren. Maar heb je binnenkort een feestje waarvoor alles uit de kast gehaald mag worden? Gebruik dan zeker deze shimmer cube! Er zijn ook shimmer cubes in een roze, paars of blauw thema. Een doosje kost 22 euro en is te koop bij The Body Shop.

Kende jij deze shimmer cubes al?  Wat vind je van het pigment en de glitters?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s