Yves Rocher blackberries hand cream

Het Franse cosmeticamerk Yves Rocher heeft haar nieuwe klantenkaart gelanceerd! En om dat te vieren kregen al hun klanten bij een aankoop een handcrème met de geur van bramen cadeau. Vandaag de review!

Allereerst is het fantastisch dat de klantenkaarten van Yves Rocher vernieuwd zijn. Vroeger moesten je punten bijgeschreven worden op je kaartje en werd er dus iedere keer opnieuw op gedrukt. Vanaf nu is dat allemaal gelukkig niet meer nodig en kunnen we onze punten raadplegen via internet. Een grote verbetering als je het mij vraagt, want ik ken geen enkele winkel die het nog op de oude manier deed.

Om de klanten naar de winkel te lokken om hun kaart te laten omruilen, krijg je tot begin oktober deze limited edition handcrème cadeau, alsook een mooie XL tas (altijd handig). Deze actie geldt voor zover ik weet alleen in België, zowel in de fysieke winkel als on line (in dit geval bij aankoop vanaf 15 euro). Het is niet duidelijk of deze handcrème later nog in de vaste collectie terecht zal komen, maar voorlopig kan je ‘m dus alleen maar op deze manier bemachtigen. Ook on line is deze nog niet in het assortiment te vinden.

Yves rocher blackberries hand cream

Anyway, tijd om het over de handcrème zelf te hebben. Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien, het donkerpaarse doet heel herfstig aan. De handcrème werkt met een handige klikdop. Hieronder kan je de ingrediënten terugvinden.

yves rocher blackberries hand cream

Over naar de handcrème zelf, deze is qua textuur zoals de andere handcrèmes van Yves  Rocher. De crème is redelijk dun en smeert makkelijk open. Je hebt maar de hoeveelheid van een erwt nodig om je handen te verzorgen, erg zuinig in gebruik dus. Wat de geur betreft, deze is heel subtiel en absoluut niet overheersend. Het ruikt lichtjes naar bessen, ik vind het heel lekker ruiken!

Yves rocher blackberries hand cream

Ik neem deze handcrème met plezier mee in mijn handtas. Houden jullie ook zo van braamgeur?

Advertenties

7 thoughts on “Yves Rocher blackberries hand cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s