Essence Soo Glow! cream to powder highlighter

Ik ben dol op highlighters kopen en zeker voor een zacht prijsje! Deze nieuwe highlighter van Essence kon ik dus niet laten liggen. Lees verder voor meer informatie!

Er zijn twee van zulke highlighters in het assortiment van Essence, de gele versie 10: look on the bright side en de roze versie 20: bright up your life. Ik swatchte allebei de highlighters in de winkel en zag niet echt verschil, dus koos ik op de gok de roze variant.

Essence soo glowEssence soo glow

Als er geen highlighter op het doosje zou staan, zou je op het eerste zicht denken dat het een blush is. Niets is minder waar, het gaat hier wel degelijk om een highlighter. En niet zomaar een highlighter, maar een cream to powder versie. Dit betekent dat je dit product erg makkelijk met je vingers kan aanbrengen, omdat de crème door de warmte van je huid versmelt tot een poeder.

Essence soo glow

Het is niet nodig om heftig rondjes te gaan draaien in de highlighter, 1 veeg is in principe al genoeg om je jukbeenderen te voorzien van een mooie sparkle.

Essence soo glow

Dit is de highlighter wanneer je hem in 1 keer aanbrengt. Zoals je ziet is de highlighter erg glitterig (like duh) en heeft hij een roze/parelmoer/lichte gloed. Zoals je op de foto hieronder kan zien, blijft daar niet zoveel van over eens je de highlighter hebt verdeeld  over je huid. De gele highlighter neigde in de winkel bij de eerste swatch meer naar de gele kant, maar eens uitgesmeerd zag het er quasi hetzelfde uit als de roze variant.

Essence soo glow

Omdat dit een type product is dat ik voordien nog niet gebruikt had, moet je bij dit cream to powder goedje flink leren doseren. Less is more! Breng ze aan op een deppende manier, alsof je concealer aanbrengt. Ook is dit product ideaal voor onderweg of op reis, want een kwast heb je hierbij niet nodig. Deze highlighters gaan hard in de winkel, dus rep je naar Kruidvat als je deze wilt bemachtigen!

Zijn jullie ook zo dol op highlighters?

Advertenties

12 thoughts on “Essence Soo Glow! cream to powder highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s